• 1-1
  • 2-1
  • 3-1
  • 4
  • Castings

    Castings

  • Forgings

    Forgings

  • Paeh castings machining

    Paeh castings machining

  • Stampings & machining Lempeng

    Stampings & machining Lempeng

  • machining CNC

    machining CNC

  • Las sarta Majelis

    Las sarta Majelis

  • produk logam lianna machining

    produk logam lianna machining

  • Palastik & karét komponén machining

    Palastik & karét komponén machining

Maca deui

Parusahaan GMP delivers produk kualitas dina price.We kalapa téh salah sahiji suppliers pausahaan mobil Skoda.
GMP ieu husus di manufaktur sarta exporting loba rupa komponén industri precision pikeun sababaraha taun. kami utamana nyadiakeun precision komponén logam ngaropéa mun loba industri di sakuliah dunya, kaasup CNC komponén machining, castings, forging, stampings, maot castings, plastik bagian suntik molding jsb

Maca deui
WhatsApp Online Chat !