tilelep stainless steel

jéntré produk

Tags produk

Bahan : bahan Béda disadiakeun (SS201 atanapi SS304 atanapi SS316 jsb).

Porcess : Deep gambar machining

Beungeut : 2k, 4k brushed atawa Priangan polished.etc electrolytic kana sarat klien urang


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !