Tentang Kami

Wilujeng sumping di NINGBO GEDY produk logam CO., LTD Website!
Parusahaan GMP delivers produk kualitas dina price.We kalapa téh salah sahiji suppliers pausahaan mobil Skoda.
GMP ieu husus di manufaktur sarta exporting loba rupa komponén industri precision pikeun sababaraha taun. kami utamana nyadiakeun precision komponén logam ngaropéa mun loba industri di sakuliah dunya, kaasup CNC komponén machining, castings, forging, stampings, maot castings, plastik bagian suntik molding jsb
Bahanna sadia nyaéta: baja karbon, baja alloy, stainless steel, beusi pangleuleusna ti antara , kulawu beusi, tambaga, kuningan, perunggu, aluminium, séng, PP, pe, POM, PVC, ABS jsb

GMP tiasa rancang bagian custom mékanis nurutkeun rarancang Anjeun atawa sampel. Simkuring boga staf rékayasa dilatih siap nyandak syarat anjeun, narjamahkeun, ngarobah kana métrik sarta rancang nurutkeun standar anjeun sarta specifications.we tiasa rancang mun TS16949, SGS, UL jeung standar kualitas PPAP.
We work closely with around 36 strong manufacturers of the above mentioned product lines from East China. Our mission is to help our international customers reduce the purchasing costs by 20-40% with our high quality good price components from China, to increase our customer’s profit level and market competitiveness significantly.
Gawé babarengan win-win, Hayu urang gawé bareng nyieun hareup hadé!


WhatsApp Online Chat !