LIPI huntu casting processing

jéntré produk

Tags produk

Bahan : steel.etc hampang

Porcess : Lost lilin casting (bagian leutik), résin keusik casting (bigpart) jsb

Beungeut: warna diri / painting.etc.




  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !