Taros Kami

timg (2)

NINGBO GEDY produk logam CO., LTD

Anjeun salawasna wilujeng sumping ngahubungan kami di parusahaan GMP!
GMP dipikanyaho pikeun kualitas gawe, layanan palanggan kami sarta pangiriman timely.
Urang ngabagéakeun sagala jobs, badag jeung leutik, basajan tur complex.We bisa ngurus sakabéh precision rékayasa needs.We anjeun bakal salawasna ngalakukeun pangalusna kami pikeun masihan anjeun jasa pangalusna nu mungkin!

alamat

Room 1501,No.666 Taikang Road,Yinzhou

District,Ningbo,315100,Zhejiang,China

Surélék

 

sales@gmpmetalwork.com

 

telepon

Tel: 86 (0) 574 88309636

Fax: 86 (0) 574 88309737

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup


WhatsApp Online Chat !