Prosés kerjasama

1. Firstly, Mangga ngirim kami gambar anjeun ka sales@gmpmetalwork.com atawa ngirim kami sampel anjeun sarta ngawartosan kami sarat bahan, kuantitas jeung beungeut finish etc.we bakal cutatan nurutkeun gambar anjeun atanapi sampel.

2. Sakali anjeun nampi harga kami, kami bakal nyieun sababaraha sampel pikeun konfirmasi anjeun méméh produksi bulk.

3. Saterusna, sampel dikirim ka anjeun ku Express, kayaning TNT, UPS, DHL atawa FedEx;

4. Sakali approve sampel kami, kami bakal ngatur produksi bulk pikeun anjeun.

5. Tungtungna, urang baris nganteurkeun barang ka anjeun ku Air atawa Parahu atanapi kiriman Train.

 

 


WhatsApp Online Chat !