Kaca bagian logam

jéntré produk

Tags produk

Bahan : béda bahan anu aya.

Prosés : béda prosés manufaktur nyaéta sadia, teras ku ngagunakeun las béda atawa machining assembly.

Tamansari finish : béda permukaan finish geus sadia Priangan pikeun sarat klien urang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    las

    las

    WhatsApp Online Chat !