kuningan forging maching

jéntré produk

Tags produk

Bahan : Béda bahan anu aya.

Prosés : Hot forging, Tiis dipingpin machining, Hammer forging, maot forging jsb

Tamansari finish : Béda permukaan finish geus sadia Priangan pikeun sarat klien urang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !