bagian sumbu mikro

jéntré produk

Tags produk

Bahan : bahan béda téh aya. (Baja kuningan aluminum.zinc.plastic jsb..)

Prosés : péngkolan, milling.grinding, CNCmachining, 4 sumbu atanapi 5 sumbu puseur machining, Precision otomatis lathe machining jsb

Tamansari finish : béda permukaan finish geus sadia Priangan pikeun sarat klien urang. (séng plated, panas dip galvanized, anodized, séng-nicklel plated. kakuatan coatd, E-jaket, pickling, lampu oiled jsb)




  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !