Packing & Taliwang

Urang bakal pak nurutkeun products.In Anjeun umum kahiji ieu kami nganggo cartons pak lajeng nganggo pallets atawa buleud kai pak again.Finally muka wadahna.

Ayeuna aya opat ruteu keur rujukan anjeun.

1.For kuantitas leutik & barang urgent: bisa mertimbangkeun UPS, TNT, FEDEX atanapi DHL, éta ukur nyokot 3-5 poé ka anjeun.

2.For sababaraha barang husus urgent, urang bisa ngatur kiriman hawa mun bandara pangcaketna anjeun, Biasana nyokot 5-7 poé.

3.For sababaraha barang badag tapi teu urgent jeung karéta kiriman téh leuwih merenah keur anjeun, urang bisa mikirkeun transportasi kareta, waktu nu diperlukeun 15-20 poé.

4.For barang badag tapi teu urgent, biasana urang ngatur kiriman laut ka anjeun, waktu nu diperlukeun 30-35 poé.

d6d98428

d6d98428


WhatsApp Online Chat !