ngompa klep precision casting

jéntré produk

Tags produk

Bahan : béda bahan anu aya.

Porcess : casting investasi jsb

Beungeut : sarat warna diri / painting.etc Priangan toclient urang.




  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !