stamping bagian beungeut bubuk coated

jéntré produk

Tags produk

Bahan : béda bahan anu aya.

Porcess : stamping umum tur machining ngalipet

Beungeut : diri warna / Priangan painted.etc ka klien urang requiremen t.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !